Blog #1 Welkom

Gepubliceerd op 11 december 2019 om 09:20

Hoi, welkom op mijn site!
Ik ben Britt, 23 jaar en heb eigenlijk niet zo veel bijzonders te delen. Of nouja, voor sommige zal het minder interessant zijn dan voor anderen, maar het gaat mij er vooral om dat ik me kan uiten en daardoor misschien raad kan halen bij jou en jij bij mij! Ik ben mijn hele leven al een grote twijfelaar, misschien heeft het met mijn sterrenbeeld te maken, maar ik geloof daar niet zo in. Al is het wel een leuk gegeven een weegschaal. Welles, niettes? Je eigen keuzes maken is soms niet het meest makkelijke, maar meestal wel het beste. 2019 is het jaar geweest van die eigen keuzes. Life changing, of toch een klein tegenvallertje? Ik ben veranderd van baan, na twee jaar in een ontzettend veilige omgeving te hebben gewerkt. Heb na het verlies van mijn eerste paard de keuze gemaakt om een nieuw paard te kopen en daardoor na vijf jaar te verhuizen van mijn oude vertrouwde stal naar een stal die beter was voor mijn paard. Nieuwe mensen, veel nieuwe indrukken. Vroeger zou ik daar bang voor zijn, nu kon ik het eigenlijk niet geloven dat ik overal zo veel energie uithaalde. Voorheen hield ik mijzelf tegen, beren op de weg en mezelf vertellen dat ik de dingen die mensen van mij verwachtte toch niet kon, dus waarom zou ik het dan proberen? Nu ik ouder ben en wat zekerder over mezelf ben, durf ik een hoop te doen wat misschien niet altijd het makkelijkst is, maar wel het leukste.

Ben jij ook een twijfelaar? Laat het weten in de pol hieronder! 

Ben jij een twijfelaar?

Bekijk resultaten

Reactie plaatsen

Reacties

Anna Frederiks
4 jaar geleden

Hej stoer mopsiepopsie! Tof hoor! Je schrijft leuk!